Banner probl-uitdag

Uw frustraties zijn verleden tijd!

Digiprof biedt u no-nonsense ondersteuning als het gaat om problemen met het gebruik van de software op uw pc of laptop.

U wordt dagelijks geconfronteerd met beperkingen die te maken hebben met het gebruik van uw pc of laptop, zoals:

 • TRAAG:
  is uw pc/laptop traag aan het worden?
 • SPY- EN/OF MALWARE?
  wordt u gehinderd door bijvoorbeeld ongewilde pop-ups en/of advertenties?
 • INSTALLEREN:
  ondervindt u problemen bij het installeren van software?

Voor al dit soort (en méér) problemen is Digiprof de verademing die u zoekt.

Digiprof ondersteunt u in begrijpelijke taal, maakt, indien gewenst, via internet verbinding met uw pc of laptop om problemen direct op te lossen en adviseert, waar nodig, in de keuze van software.

Daarmee wordt u een werkbare oplossing geboden voor uw 'uitdagingen' met uw pc of laptop op basis van verschillende Digiprof PrePaid pakketten!


Problemen vragen om oplossingen, niet om paniek!

Uw problemen zijn de uitdagingen voor mij!
Dat klinkt als een cliché. Dat is het ook. Echter daarom is de stelling niet minder waar!

 • De eerste stap: U wordt klant bij Digiprof

Ten behoeve van de Digiprof online ondersteuning maak ik een account aan bij een van de (externe) aanbieders die online ondersteuning faciliteren. U kunt kostenloos en zonder risico gebruik maken van deze dienst en ik assisteer natuurlijk bij het in gebruik nemen van de dienst.

 • Een probleem met uw pc? Bel direct Digiprof!

Bij problemen met uw pc of laptop neemt u contact met mij op. Ik log "op afstand" in op uw pc en kan direct ("realtime") zien wat er op uw scherm gebeurt. Digiprof kan de bediening van uw pc op dat moment overnemen en alle benodigde handelingen ter plekke voor u uitvoeren om de problemen van dat moment op te lossen.

 • Oplossingen:

Ik adviseer u, op het moment dat u dat wenst, welke software een goede keuze voor u kan zijn om bijvoorbeeld het gebruik van uw pc of laptop te vereenvoudigen, te versnellen of bijvoorbeeld om problemen in de toekomst zo veel mogelijk te voorkomen. Waar vindt u de juiste software en hoe weet u of deze veilig is? Ook hier wil ik graag uw adviseur zijn waardoor u weer snel en veilig aan het werk kunt.

 • Veiligheid staat altijd voorop!

Veel software wordt "gratis" aangeboden, maar daar kleven vaak best een aantal nadelen aan. Digiprof neemt dit soort overwegingen mee in het advies aan u en assisteert waar nodig bij het installeren.

 • Maatwerk:

Veel startende bedrijven blijken computer-problemen te ondervinden, bijvoorbeeld met betrekking tot de facturatie aan hun klanten. Deze ondernemenrs hebben (nog) niet geïnvesteerd in facturatie-software en maken en/of verzenden de facturen in bijvoorbeeld een "Word-document". Deze facturen kosten echt onnodig veel tijd en frustratie en stralen bovendien niet de professionaliteit uit die uw klant verwacht! Ook voor dit soort problemen ontwikkel ik voor u een goed passende oplossing. Welke dat wordt, is natuurlijk afhankelijk van uw verwachting(en). Maatwerk dus!

Al dit soort services biedt Digiprof u tegen een vergoeding-per-minuut, een 'PrePaid-abonnement'. Klik hier voor meer informatie over onze abonnementen.